Novosti

Dynamite – aktivator zalogaj, komentari i cijena, komentari, kako to radi? kupi sada,

Za svaki ribolov entuzijasta, ide opet za ulov, samo da idem kući sa dobar ulov. Ali ponekad ribu ne grize, uprkos svim naporima. U tom slučaju, morate koristiti aktivator grizu Dynamite.

Šta je to Dynamite?

Dynamite aktivator ugriza je jedinstveni “pomagač” za ribar, koji je razvijen od strane laboratorija LTD Fishingi. To će pomoći da se privuku ribe u radijusu od nekoliko kilometara. Vaša budućnost ribe će se okupiti u jata pronaći izvor mamac, upotreba koja je potpuno legalna i komponente ulaze u sastav, u potpunosti će rastvoriti u vodi bez štete za okoliš.

Prednosti Dynamite

Dynamite ima veliki broj prednosti koje će vam pomoći u procesu ribolova:

 • jednostavan za transport Pakirano u metaliziranim paket;
 • velike brzine odziva;
 • privlači ribu sa udaljenosti od nekoliko kilometara;
 • radi i sa grabežljivog i mirne ribe;
 • može podkashivatsya glavni mamac;
 • radi u svim vrstama akumulacija;
 • efekat ne zavisi od doba dana i vremenskim uvjetima.

Sastav Dynamite

sastav Dynamite sadrži sljedeće komponente:

 • riba – glavni sastojak, što daje viskoznost supstance;
 • Grind bombona sastojaka – da je to vrlo specifičan okus;
 • arome čine okus kao prirodnih supstanci;
 • Atraktora – glavna struja komponenta koja povećava u riba instinkt krda, smanjuje osjećaj straha

.

Rezultati istraživanja Dynamite

proizvođač je sproveo brojne studije, rezultat je uvijek isti – riba jata plivaju na mestu upotrebe aktivator zalogaj

.

Kako se prijaviti Dynamite?

Ovisno o vrsti ribe koju želite da namami, Dynamite okidač ugriz može se koristiti u sljedećim uputama:

 1. mirno riba – mix bag-a bočicu sa standardnim mamac koristiti dok ribolov, u omjeru 1 paket do 2 kg;
 2. grabežljivog ribe treba tretirati sa sobom rješenje mamac, bez obzira na njihovo porijeklo (sintetički, prirodni);
 3. može se koristiti direktno sa mamcem – mix Sadržaj pakiranja sa bilo vode, umočite mamac za 1-2 sekundi. onda možete sigurno držati ga na udici i da radiš ono što voliš.
 4. OL>

  certifikate kvalitete Dynamite

  Dynamite razvijen patentirana italijanskoj tehnologiji i prošli test ponoviti. Ima odgovarajuće certifikate kvalitete i dozvole za distribuciju u našoj zemlji.

  Gdje kupiti Dynamite?

  aktivator zalogaj Dynamite je nemoguće pronaći u specijaliziranim prodavaonicama za ribolov, kao što vam omogućuje da zadržite minimalnu cijenu koja premašuje troškove komponenti samo nekoliko poena. Da biste koristili mamac svatko može priuštiti.

  Stručnjaci Dynamite

  Yuri Garmash, sportista, ribar sa 20 godina iskustva EM>

  Ribolov čisto od profesionalnih motiva. Za 20 godina pokušali smo mnogo različitih mamaca koje ne želim ni da ga zovem, jer je moguće da se satima. Majka priroda ponekad igra sa nama šala, pa čak i kada je sjajno vreme za ribolov, i ribu malo ako ne skočiti na obali, samo ne grizu. Stvar je u tome da se u određeno doba stanovnici rekama, morima i okeanima pogoršava instinkt da mora biti dosadan da bi bio dobar ulov. To se može učiniti sa aktivator Dynamite, što preporučujem svima koji barem jednom u životu držao mamac.

  Komentari kupaca Dynamite

  Valentin, 29 godina, Moskva EM>

  odlučio sam da idem sa sinom na pecanje i da ne žele da se uznemiriti u slučaju kvara. Pokupio start u godinama, ali mamac se nije mogao utvrditi. Uzeo prvi slobodan pravo u radnji, prijatelj dao kesu Dynamite. U roku od sat vremena moj sin uhvatio svoj prvi ribe u mom životu.

  Eugene, 40 godina, Tula EM>

  Ribolov za mene kao način popuštanja i distancira od svakodnevnog života. Posebno mi je drago sa procesom, kada nije na mjestu. Za godinu dana hranjena riba aktivator Dynamite, i to gotovo hvata na udici plićak.

  Maria, 35 godina, Saint-Petersburg EM>

  Moj muž upravo namamio svoje ribolov. U početku je samo da pogleda, a onda je počeo da preuzmu aktivnu ulogu, i na kraju se predala u strastveni ribolovac i aktivno traže nove načine da privuku ribe. Nedavno je došao preko Dynamite, i odmah shvatio da je prethodna načina da jednostavno propadne. Efekat je neverovatno.

  Dmitry, 62, Moskva EM>

  Age su prilično teško naći normalan plaćeni rad, tako da ubiti što možete. Ribolov je za mene jedan od načina opstanka, riba može ili kuhati ili prodati. Za mene je, naravno, moguće i na brodu sa štapa za pecanje da spava, ali ako ti treba novac hitno, zatim 1-2 velikih riba nije posebno bogat. Sin mi je dao pokrenuti bite Dynamite, nisam vjerovao mnogo, ali već iskusili u prvom ribolovu. Radost nije imala granica, a sada jednom uhvatim kao početkom ove sedmice.

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...