Novosti

Handy Heater – mišljenja, cijena, gdje kupiti, ljekarna, je vredelo?

Preveliki grijač Handy grijač je soba grijač, direktno povezan na utičnicu na zidu, ne zauzima puno prostora. Ali on je toliko efikasan i kako se grije prostoriju da se upravlja čak i veoma hladno sobi na toplo na potrebnu temperaturu da ih ugodno biti u.

Da koristite prijenosni grijač, što je dovoljno da ga u zidnu utičnicu i započnite podešavanje termostata. Termostat kontroler vam omogućava da sprovede kontrolu temperature i ventilator sa dvije brzine mogu biti odgovorni za cirkulaciju vazduha u svoju sobu kao toplo i istovremeno vrlo udoban.

Kompaktna veličina uređaja koji se zove Handy grijač omogućava kratak period da popuni sobu s toplom atmosferom. Hendi može biti nezgodno obične utičnice. Teploventilyatory Handy grijača ima termostat i ventilator s dvije brzine. Zahvaljujući termostat na kontrolnoj tabli ovog električnog uređaja mogu se održavati na željenu temperaturu sa potrebnog stepena, a ventilator može prilagoditi udobno cirkulaciju vazduha u prostoriji.

Osvrt na električna grijalica Handy grijač

ne žele da se omogući električne uređaje kako bi izbjegli plaćanje krajem mjeseca račune? Zahvaljujući Centralno grijanje prostorije nisu dovoljno grijani?

U prošlosti velika i istovremeno proždrljiv grijači – možete naručiti na službenoj web stranici proizvođača uređaja Handy grijača, što je danas vrlo efikasan termo-keramičke uređaj u vrlo kompaktno kućište, pomažući da se zagrije sve članovi porodice.

Da li ste upoznati sa zimskim problemima kod kuće?

Prijenosni veličinu grijač za cijelu sobu Rovus može biti spojen direktno na utičnicu i prostor koji zauzima najmanje. Međutim, njegov kapacitet je dovoljan za zagrijavanje prostorija do 20m2, a tamo ćete naći toplu i ugodnu atmosferu.

 1. Samo zahtijeva priključivanja. Handy grijač radi bez zajedničke žice i ne zauzimaju prostor na podne obloge. Možete pretvoriti ga u utičnicu i dugme povezati. I odmah počinje grijanje u sobu.
 2. morati prilagoditi vrijeme rada. Zahvaljujući timer možete precizno izvršiti vrijeme kontrole rada, i ventilator s dvije brzine mogu biti odgovorni za cirkulaciju vazduha u svoju sobu bio je vrlo toplo i istovremeno udobno.
 3. Zagrijavanje sve vrste prostora i kod kuće i na radnom mjestu. Uz malo grijač možete lako zagrijati kao veliki dnevni boravak i spavaća soba. Možete lako toplo i kupaonice. Ovdje djecom zahtijeva poseban topline i onda dolaze u pomoć ovog malog grijača.
 4. OL>

  Mnogi vlasnici garaža preferiraju ovaj grijač za zagrijavanje svoj garažni prostor. U poslovnim zgradama možete također ste primjetili da često koriste ove male grijalice.

  Ovaj uređaj nije samo karakterizira efikasnost, ali i maksimalnu sigurnost.

  Sve neugodnosti glomazni i hladne grijači u prošlosti sada H4>

  grijač je inovativan način izrade rada. Uređaj Rovus možete pretvoriti bilo električnu utičnicu. To odgovara način da bi se dobro na zid, iz tog razloga, nećete morati da se spotakne ili da se bojiš objavi. Udoban gumb za uključivanje / isključivanje vam omogućava povezivanje i isključite aparat pritiskom na zajedničkim tipke. Jednom uključen vi možete uzeti digitalni temperatura ekran, crablouse u limit 15-32 stupnjeva, pitajte ogroman ili male, brzina rotacije ventilatora i instrument može učiniti sve ostalo. Miran i nenametljiv način, on će zagrijati sobu na željenu temperaturu. Ako postoji potreba da se može biti unaprijed programiran za uređaj u automatskom režimu je isključen.

  Glavne prednosti uređaja

  Uzmite u obzir glavne prednosti običnih grijača:

  1. Može se povezati direktno u utičnicu – ne postoji jedan žica
  2. Postavi ugodnu temperaturu u rasponu od 15 do 32 stepena.
  3. Timer za programiranje (12 sati).
  4. Uz ekran na čelu.
  5. Postoji nekoliko brzine ventilatora.
  6. Možete uzeti zajedno za vožnju.
  7. Mala veličina može spasiti prostora.
  8. OL>

   Osim toga, zaista je ekonomičan, jer može konzumirati vrlo malo električne energije, ako bi ga koristiti svaki dan-to jest, može koštati nekoliko centi.

   Karakteristike grijača Handy grijač

   Uzmite u obzir osnovne karakteristike grijača:

 • Kućište je izrađeno od plastike otporne na toplotu
 • Odnosi se na termo fanove
 • Keramički grijač detalj
 • Uređaj ima snagu 370 W
 • Dostupno zaštita od pregrijavanja
 • napon dostiže 240V
 • Kontrola je od ekrana
 • Postoji mogućnost regulacije temperature
 • Tu je i timer
 • na raspolaganju korisniku nekoliko načina korištenja

Kao što možete vidjeti karakteristike ove prethodne nije mnogo, ali u poređenju sa sličnim uređajima, ovo je kompaktna veličina, mogućnost zagrijavanja veliki prostor i tako dalje.

Šta se sastoji od Handy grijač?

Uz sve ove prednosti, ovaj uređaj Handy grijač ima sljedeće:

 1. Sigurno grijanje dio keramike hladio plastično kućište;
 2. Ekonomično, da troše električnu energiju za svakodnevnu upotrebu.
 3. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj može biti u bilo kojoj prostoriji, čak i mali ugao stan ili poslovni;
 4. Automatski rad tipa je dostupan;
 5. Uređaj se može povezati direktno na utičnicu;
 6. ima nekoliko podešavanje brzine;
 7. Prijenosni veličine, velikog kapaciteta, miran i istovremeno vrlo sigurno.
 8. OL>

  Gdje kupiti Handy grijač

  Ako se odlučite za kupnju ovog prijenosni grijač, onda savjetuje da napravite izbor iz službenih proizvođača web stranice. Tu možete pronaći glavne prednosti i karakteristike ovog svestranog i multifunkcionalni uređaj. Vi ćete biti iznenađeni na mogućnosti ovog električnih aparata.

  & nbsp;

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...