Novosti

MagnuFuel – mišljenja i cijena, na zvaničnom sajtu, gdje kupiti

vrijeme kad litra benzina košta 20 centi, ali o spašavanju misli samo “pravo” su daleko iza nas. Trošak goriva iz godine u godinu, tuče svoju vlastitu evidenciju, a zatim na pumpi je ostalo samo u memoriji vozača sa iskustvom. Problem je vrlo ozbiljan, a tu je i reklame, od kojih nema izlaska, preporučuje kupiti poseban uređaj – ekonomizatorom “MagnuFuel”. Proizvođač garantuje ne samo poštovanje za prirodu, a 20% potrošnju goriva. Kako opravdano bi takva kupovina, danas ćemo ga istražiti.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

& nbsp;

Kratak pregled MagnuFuel

Uređaj radova je zapravo vrlo jednostavna. “Petrol ulazi u komoru za sagorijevanje ne direktno nego kroz sistem magnetnog polja sa poznatim parametrima, stvara dva moćna neodimijski magneti. Zbog ove smeše goriva” razrijediti “i postaje mnogo tekućine, a molekule su na neki način” oborio “. na taj način znatno povećanje efikasnosti motora, a odvija izgaranje uz mnogo veću efikasnost i značajan pad u broju otpada”. Kako je navedeno na web stranici proizvođača.

& nbsp;

Instalacija i konfiguracija MagnuFuel

Proizvođač tvrdi da postavljanje novih predmeta ne predstavlja nikakve poteškoće i traje samo 15-20 minuta. Za to vam je potrebno “samo” popraviti mali okvir na crijevo za gorivo (sveobuhvatna uputstva uključen). Također imajte na umu da se uređaj mora raditi u potpuno autonomne režim i da nisu potrebna nikakva dodatna održavanje.

& nbsp;

mogućnosti, prednosti i mane

Prema podacima proizvođača

  • Saving 20-25% goriva.
  • smanjenje štetnih emisija u atmosferu.
  • Povećati snagu pogonskog sistema vozila.
  • Pojednostavljivanje redovnog održavanja.
  • Smanjenje opterećenja na utikači motora i svjećice.

Utvrdili smo MagnuFuel

Plusminuszero uštede toplivoprovoda efikasnost potrebna dodatna nezavisna provincebased odziv i upravljivost problema test machinevision instalirate na neke uvezene automobile (vjerojatno)
smanjenje štetnih emisija u atmosferu (potvrđeno instrumental testiranje) Neadekvatna rad sistema u prisustvu velikog broja elektronskih oborudovanietorg nisku cijenu ustroystvami zahtijeva da vozač ima određene vještine nezavisne sporchissimo sa mnogim automobilima najrazličitijih proizvoditelyami velika vjerovatnoća otvoreno kupovinu krivotvorene robe (kada je kupljen u maloprodaji trgovina mreže) autonomni rad bez intervencije vozača

Komentari stvarnih kupaca MagnuFuel

  • Anatoly (Datsun, automobil oko godinu dana). “Zavedeni oglašavanja kružni, koji je bio u blizini tržnice. Kupio. Stavite sebe. Idem oko 3 mjeseca. Potrošnja benzina je smanjen, ali je i dalje vrlo malo. Testirajte na”.
  • Maxim (Lada Priora iz službenog dilera). “Put MagnuFuel ubeđen konsultant. Iako nije razočaran, ali ne i posebno nadahnuti. Rad, ne tražim da se dobro jede. Međutim, kod benzinske pumpe sada posjećujemo ne tako često.”
  • Edward (Škoda Rapid, kupio sa njim i popraviti nakon nesreće). “Kutija stvarno radi -.. Volim ga Put, međutim, stotinu”
  • Victor (Volvo jedan od stare verzije). “Da li je agresivan, ali efikasnost nije Kako gorivo, i gorivo, a cijela ušteda – napuhan”.
  • Peter (VAZ 2121, 4 godine). “Potvrdili, rekao je Victor je potpuna glupost. Promised mnogo, ali je dobio ništa. Mislio sam da spasi, ali samo uzalud bacio novac. To je sramota”.

Video komentara iz mreže

Poštovani čitaoci, a možda i korisnika proizvoda! Voleli bismo da čujemo vaše povratne informacije o MagnuFuel proizvod. Bili bismo vam zahvalni za svaku informaciju.

& nbsp;

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...