Novosti

Silane Guard – tečnog stakla, mišljenja, cijena, gdje kupiti, ljekarna, je vredelo?

Zahvaljujući naučnim dostignućima i intenzivan razvoj automobilske industrije, tehnolozi su proizveli novi jedinstveni supstanca – tekućina Silan stakla garde. Premaz za manje od pet godina stekao kultni status. Proizvod je bio u mogućnosti da cijenimo potrošača gotovo u cijelom svijetu.

proizvod se koristi za kreiranje zaštitni sloj na površini tijela i spada u kategoriju dvokomponentnih kompozicija. Nakon miješanja, materijal se ne skladišti. Dakle, ako je u toku operacije postoji mnogo rješenja, morate prilagoditi, inače će stvrdnuti.

Dakle, da li je proizvod

Nanesite Silan Guard tečnost staklo isključivo u svrhu bojenja površine komponenti tijela. Proizvod se primjenjuje na područja koja ne dozvoljavaju prašine i direktno ultraljubičastog zračenja. Na niskim temperaturama, zabranjeno je koristiti smjese. Također prije nanošenja šminke, trebalo bi provesti test aplikacija na male površine.

Što je zabranjeno da pokrije sa tečnim:

 • elemente koji se sastoji od plastike;
 • detaljima isklesan na njemu, ili krom;
 • branika;
 • Gaburici, svjetla, bočna, Windows i druge proizvode od stakla.

Ako u tom procesu, Wilson Silan garde slučajno udario jedan od tih objekata što prije obrišite područje čistom vlažnom krpom. Prilikom čišćenja preporučuje se koristiti vlakana ili mekanom spužvom.

U vrijeme završetka premaz tijela potrebni u bliskoj budućnosti kako bi poliranje automobila u prostoriji u kojoj postoji dobra ventilacija ili mnogo Windows koji se mogu otvoriti za ventilaciju. Ne zaboravite, kemijske efekat se javlja odmah nakon otvaranja kontejnera. Zadržati tečnost stakla za automobile Willson Silan garde na otvorenom je zabranjeno. Nakon nanošenja, ostaci nisu ponovo koristiti.

Ako nakon korištenja sastav s lijeve strane, opet se ne koristi

Storage zatvorenim posudama se preporučuje korištenje prostorija, gdje je raspon temperatura ne prelazi 40 ° C. Takođe bi trebalo da ne dozvoljava zamrzavanje smjese. Da biste izbjegli curenje, treba sačuvati materijal u uspravnom položaju i izbjegavajte direktnom suncu. Nakon korištenja čitavu kompoziciju, kontejner tekućine Silan stakla garde se koristi.

Što je tečno staklo Silan Guard

sastav materijala uključuje sljedeće komponente:

 • komponente polimera od strane silan;
 • topljivih komponenata ulje;
 • element koji doprinosi očvršćavanja.

Maksimalna vijek trajanja proizvoda od datuma proizvodnje je 5 godina.

Šta je uključeno čuvar Wilson:

 1. boca s tekućim staklom za auto-Willson Silan garde.
 2. spužva u aplikator, što je aplikacija sloj.
 3. Postoje maramice su dizajnirani za brisanje.
 4. Da bi se osiguralo da je proizvod nije ugroženo kožu u paketu je zaštitni lateks rukavice.
 5. Također, obavezno upute za uporabu detaljno sve procedure što se može učiniti s materijalom.
 6. OL>

  Upute za upotrebu Silan Guard

  Tipično, proces poliranje automobila potrebno je mnogo vremena, a rezultat poliranje ne može opravdati očekivanja. Nakon prskanje proizvoda, potrebno je ubrzanim tempom u RUB tečnosti u površinu tijela koja zahtijeva puno truda.

  Što se tiče proizvoda Silangan, ovaj materijal je vrlo jednostavan. Ovdje je glavna stvar da poštuje sve upute proizvođača. Prvo i osnovno, morate pažljivo očistite površinu tijela i pustite da se osuši.

  Kako tijelo nakon poliranje stakla

  Treba napomenuti da se postigli najbolji izgled automobila prije nanošenja proizvoda za korištenje umjetnih gline od istog proizvođača. Mišljenje o tečnost stakla na auto izdvojiti da prskanje tečnost najviše povoljno na temperaturi od 25-30 ° C i bez direktnog izlaganja ultraljubičastom svjetlu. U takvim uslovima, smjesa dostiže meke konzistencije i tako brzo stvrdne.

  Jednokomponentna sastav se preporučuje da se odmah nanosi na cijelo tijelo, i pojedinačno – prvo krila, a zatim vrata, haube i na kraju krova. Tako da je moguće izbjeći neugodnosti u procesu, u završnoj fazi poliranja.

  Korak po korak upute Silan Guard

  1. Nositi zaštitnu opremu i zaštitne rukavice.
  2. Pažljivo RUB suhom krpom koja ne ostavlja dlačice površina, koji je namijenjen za rukovanje.
  3. Pripremite aplikatora, a zatim se na njih odnose monolitni sloj materijala. Nemojte štedjeti na proizvodu, premaz mora naučiti da se baci bez praznina.
  4. OL>

   Važno je obratiti pažnju na lica aplikatora, jedan od njih ima sive boje, drugi bijele. Prekrivena je prvu stranu.

   1. Zatim, RUB staklo tijelo tečnost. Napraviti meki pokreti bez snažnim pritiskom. Važno je da obriše cijelu površinu.
   2. Nakon stvaranja štite organizam treba sačekati oko 7-10 minuta tako da je sloj potpuno presušila. Kada je površina stekne bijela, pomalo dosadna boja, možete nastaviti na sljedeći korak.
   3. Shine i pjenušava efekt se daje na vozilu brisanjem obložene površine Silan Guard (silan), posebne tkanine koja dolazi sa tečnošću.
   4. OL>

    Jedno pakovanje Silan Guard tečnost staklo će biti dovoljno za 3-4 aplikacija na model limuzine srednje veličine. Nakon što je poliranje se ne preporučuje da sprovede beskontaktnih čišćenje na tjedan dana. Ovaj period je potrebno kako bi se osiguralo da se sloj stekao željenu gustoću i sigurno je pričvršćena na površini automobila.

    Ako u potpunosti u skladu sa svim pravilima navedenim u korisničkom priručniku za Wilson tečnost staklo, proizvod redovno će služiti 1 godinu ili 22 motora.

    premaz ima prljavštinu, vodu – i prljavštinu odbija efekt

    Treba napomenuti da je zaštitni materijal može se primijeniti na nekoliko puta jednom istom mjestu dobiti višeslojne strukture. Često je proizvođača tih proizvoda tvrde da će sljedeći sloj može ili ne može donijeti bilo koji rezultat ili naškoditi prethodnu. Tečnošću staklo Silan garde sve potpuno pogrešno, premaz u mogućnosti da se poboljša stupanj zaštite i efekat sjaj.

    Kada treba da bude stvaranje višeslojne zaštite za vremenski interval nakon nanošenja svakog sloja. Vrijeme potrebno za potpuno sušenje. Između prvog i drugog intervala treba biti najmanje 12 sati, između 3-4 -. 24 i tako dalje

    Prednosti i nedostaci tekućine Silan stakla Guard

    Liquid stakla Silan garda ima mnogo pozitivnih aspekata, najvažnije prednosti korisnici su:

    1. Ekonomična potrošnja. Jedna boca 95 ml dovoljna za primjenu 3-4 slojeva na jednom putničkih vozila.
    2. proizvoda, osim zaštitne funkcije, ali služi za odbijanje vode koja sprečava koroziju.
    3. tečnost se lako nanosi, je fiksna i formira jedinstven, monolitni sloj, čak i ako je da se primenjuje 5 puta.
    4. U odnosu na isti materijala, tečnost staklo Silan garda ima prosječnu vrijednost …., kada je cijena drugih proizvoda do ….
    5. OL>

     Korisnici također ukazao na nedostatke nokte:

     1. Kada otvorite bocu, postoji potreba da se koristi cijeli dio, jer ubrzo postaje neupotrebljiv.
     2. Nemoguće je rukovati automobil na otvorenom, prašina je teško postići dobar rezultat. Samo u zatvorenoj prostoriji, mašina će izgledati savršeno.
     3. Proizvod nije zastupljena u slobodnoj trgovini, ali dostupan za narudžbu u online trgovini kozmetike. Prodati ih Evropska distributera kineske web stranice Aliexpress i privatnih posrednika.
     4. OL>

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...